I denna artikel listar vi allt originalinnehåll som Netflix bjussar på under vecka sju. The Umbrella Academy och The Breaker Upperers är två personliga favoriter.

Dating Around (serie)

Genre: Reality/Romantik
Släppdatum: 14 februari 2019

I Dating Around följer vi sex singlar på deras första dejt, och som väntat blir det en hel del pinsamheter.

Ken Jeong: You Complete Me, Ho (film)

Genre: Komedi/Standup
Släppdatum: 14 februari 2019

Ken Jeong, som många säkert känner igen från Hangover-filmerna, har fått en egen komedispecialare på Netflix. Där skämtar han om det mesta, inklusive sin fru, som har det smått humoristiska efternamnet Ho.

Larry Charles’ Dangerous World of Comedy (serie)

Genre: Dokumentär/Komedi
Släppdatum: 15 februari 2019

I denna dokumentär får vi följa Larry Charles, som regisserat bland annat Borat och Bruno, när han åker jorden runt för att sprida glädje. Den första säsongen är uppdelad i fyra avsnitt.

The Breaker Upperers (film)

Genre: Komedi
Släppdatum: 15 februari 2019

I The Breaker Upperers följer vi två vänner, Mel och Jen, som driver ett litet företag där de kan anlitas för att göra slut med diverse människor i utbyte mot en liten slant, och verksamheten går tydligen som tåget. De båda damerna verkar vara lika roliga som cyniska, men efter att de stöter på ett gammalt offer ska deras vänskapsband testas.

Drakprinsen (serie – säsong 2)

Genre: Animerat/Barn
Släppdatum: 15 februari 2019

Den andra säsongen av Drakprinsen drar igång, och den här gången ska de två båda prinsarna och lönnmördaren ta sig an ytterligare ett uppdrag.

The Umbrella Academy (serie)

Genre: Action/Fantasy
Släppdatum: 15 februari 2019

En större grupp av superhjältar ska utreda vem som hade ihjäl sin styvfar, och för att göra det hela lite värre håller tydligen jorden på att gå under. En rejäl superhjältesatsning som förmodligen går hem hos de flesta.